Известување: од 01.07.2024 новото работно време во продажните локации BELLINA-Капиштец и BELLINA-Настел, Тафталиџе ќе биде 09:00-21:00h Понеделник-Петок и 09:00-17:00h во Сабота

Yogi Tea

Филтри

<p><b>Повеќе од 40 години, YOGI TEA® се залага за вкусни чаеви од билки и зачини, кои се засноваат на уникатните ајурведски рецепти за чај, со корени во 3.000-годишната индиска филозофија. </b></p><p>Оние кои живеат свесно, откриваат нешто големо во малите нешта. Ние веруваме дека балансираното живеењето може да направи многу добро за секого - и дека има неверојатна количина на инспирација за тоа во една чаша чај! </p><p> Нашата приказна започна со прекрасен ароматичен чај од зачини. Овој чај – денес познат како YOGI TEA® Classic – ја постави основата за уникатната разновидност на вкусни мешавини од ајурведски билки и чаеви од зачини, кои подеднакво се привлечни за нашиот ум и дух. </p><p> Со нашите чаеви, јогиската мудрост во секоја доза чај и вежбањето јога при секое пакување, сакаме да ви даваме инспирација за секој ден и на тој начин да придонесеме за помирен, здрав свет полн со внимание и среќа. </p><p><b> Служете му на вашиот дух. 100% органски - 100% вкус</b></p>

Цена:

Филтри

  • Тип на производ
  • Дејство / Ефект
  • Сертификати
  • Брендови
  • Тип на кожа
  • Наменето за
  • Дополнителни информации
Најгоре