Search
Filters
Close

Пилинзи за тело

View as
Sort by
Display per page

COFFEE / ШЕЌЕРЕН ПИЛИНГ ЗА ТЕЛО - 200 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ * ОМЕКНУВАЊЕ
МАСЛО ОД СОЈА * ШЕА ПУТЕР * КАФЕ
23 EUR

GOAT MILK & LYCHEE / ШЕЌЕРЕН ПИЛИНГ ЗА ТЕЛО - 200 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ * МАЗНЕЊЕ
ШЕА ПУТЕР * КОЗЈО МЛЕКО * АЗИСКА ЦРЕША (ЛИЧИ)
23 EUR

GRAPE / ШЕЌЕРЕН ПИЛИНГ ЗА ТЕЛО - 200 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ * МАЗНЕЊЕ
МАСЛО ОД СЕМЕ ОД ГРОЗЈЕ * ШЕА ПУТЕР * СЕМЕ ОД ГРОЗЈЕ
23 EUR

Filter by:

Clear All