Search
Filters
Close

Contact Us

 

Скопје

 Bellina продажен штанд - Скопје Сити Мол (прв кат веднаш пред LC Waikiki, населба Карпош 4)

Канцеларија на Bellina.mk - ул. Народен Фронт бр. 3/3, Локал 2 (зад Цветен Пазар, населба Капиштец)

Цвеќара Лени - ул. Финска, Локал 36 (населба Ченто)

Парфимерија Крициа - ул. Никола Русински бр. 3, Локал 15 (ТЦ Лептокарија, населба Карпош 3)

Парфимерија Ри-Ма - бул. Јане Сандански бр. 82, Локал 84 (ТЦ Бисер, населба Аеродром)

Парфимерија Стефанин - ул. Ѓорче Петров бр. 44 (населба Ѓорче Петров)

Парфимерија Габи - ул. Московска бр. 15 (Пазар Тафталиџе, населба Тафталиџе 2)

Парфимерија Мадам Лили - ул. Божидар Аџија бр. 3, Локал 5 (во редот на Пелагонија, населба Кисела Вода)

Студио Јанг - ул. Васил Ѓоргов бр. 16 (ТЦ Зебра, населба Капиштец)

Creative Nails Vesna - ул. Товарник бр. 49Б (населба Ченто)

Фризерско студио Be You - бул. Јане Сандански бр. 78, Локал 9 (ТЦ Бисер над Тинекс, населба Аеродром)

Фризерски салон Ваља - ул. Ферид Мурати бр. 30 (населба Чаир)

 

Битола 

Парфимерија Кала - ул. Крали Марко бр. 16 (Стара Чаршија) 

 

Прилеп

Парфимерија Јес - бул. Гоце Делчев бр. 23

 

Кавадарци

Парфимерија Сенсе - ул. Мито Хаџи Василев бр. 16

Парфимерија ГИ-ЕМ-ЕН - ул. Илинденска бр. 46

 

Велес

Парфимерија Уна - ул. Благој Ѓорев бр. 39

 

Струга

Парфимерија Елит - ул. Пролетерски Бригади бр. 3

 

Кичево

Парфимерија Инфинити - бул. Ослободување бр. 54

 

Тетово

Фризерски и козметички салон Ивона - ул. Бане Стефановски бб

 

Куманово

Парфимерија Лејди 1 - ул. Гоце Делчев бб

Парфимерија Лејди 2 - ул. Илинденска бб

 

Крива Паланка

Парфимерија Кратер-Класик - ул. Св. Јоаким Осоговски бр. 157

Парфимерија Диор - ул. Св. Јоаким Осоговски бр. 137а

 

Виница

Парфимерија Скала - ул. Маршал Тито бр. 29

Парфимерија Саншајн - ул. Маршал Тито бр. 95

 

Кочани

Парфимерија Есенс - ул. Теодосија Паунов бр. 5

Парфимерија 99 - Трговски Центар, блок Б

 

Штип

Парфимерија Хепи - ул. Кузман Јосифовски бр. 12

Парфимерија Мис Трио - ул. Тошо Арсов бр. 56 (спроти Безистенот)

 

Неготино

Парфимерија Цвет - ул. Маршал Тито бр. 154

 

Радовиш

Парфимерија Бонсаи - ул. 1-ви Мај бр. 22

 

Струмица

Парфимерија Синоличка - ул. Васил Сурчев бр. 5

 

Гевгелија

Парфимерија Калинтика - ул. Слободан Митров Данко бр. 62

Бутик - ул. 7-ми Ноември бб

Бутик Ина - ул. 7-ми Ноември бр. 171

 

Крушево

Златара Голд-Ас - ул. Илинденска бб

  

Пробиштип 

Златара Мат-Голд - ул. Илинденска бр. 52

 

Охрид

Angel Hair & Beauty Salon - ул. 8-ми Септември бр. 44

 

Ресен

Парфимерија Љубисимон - ул. Мите Богоевски бр. 54

  

 

Доколку имате било какви прашања, Ве молиме внесете ги овде Вашите контакт информации заедно со Вашето прашање или пак побарајте нѐ на телефонскиот број 078 885 333.

*
*
*