Пребарување
Filters
Close

PLANETA ORGANICA

 

 

COMING SOON ... НАСКОРО

 

Види како
Подреди по
Приказ по страна

ORGANIC ARGANA / ШАМПОН ЗА КОСА ОД АРГАН - 280 МЛ.

ХРАНЕЊЕ • ЗАШТИТА
МАСЛО ОД АРГАН • ТЕМЈАН • ИНДИСКИ САПУНСКИ ОРЕВ
07 EUR
100 мл. = 00 EUR

ORGANIC BAOBAB / ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ ОД БАОБАБ - 280 МЛ.

ЧИСТЕЊЕ • ЗАТЕГНУВАЊЕ
МАСЛО ОД БАОБАБ • КАФЕ ОД ЕТИОПИЈА • ИНДИСКИ САПУНСКИ ОРЕВ
06 EUR
100 мл. = 00 EUR

ORGANIC BAOBAB / КРЕМА ЗА РАЦЕ ОД БАОБАБ - 75 МЛ.

ХРАНЕЊЕ • ОМЕКНУВАЊЕ
МАСЛО ОД БАОБАБ • МАСЛО ОД КАКАО • БЕЛА КОМУНИГА
05 EUR
100 мл. = 00 EUR

ORGANIC BAOBAB / КРЕМА ЗА ТЕЛО ОД БАОБАБ - 140 МЛ.

ЕЛАСТИЧНОСТ • ТОНИРАЊЕ
МАСЛО ОД БАОБАБ • КАФЕ ОД ЕТИОПИЈА • ВИТАМИН Е
10 EUR
100 мл. = 00 EUR

ORGANIC BAOBAB / ШАМПОН ЗА КОСА ОД БАОБАБ - 280 МЛ.

ЗАЈАКНУВАЊЕ • ВОЛУМЕН
МАСЛО ОД БАОБАБ • КАФЕ ОД ЕТИОПИЈА • ИНДИСКИ САПУНСКИ ОРЕВ
07 EUR
100 мл. = 00 EUR

ORGANIC COCONUT / КРЕМА ЗА РАЦЕ ОД КОКОС - 75 МЛ.

ХИДРАТАЦИЈА • ОМЕКНУВАЊЕ
МАСЛО ОД КОКОС • ИНДИСКИ ЛОТОС • БЕЛА КОМУНИГА
05 EUR
100 мл. = 00 EUR