Компирoвиот скроб е од суштинско значење за подобрување на текстурата на брашното при подготовка на пецива и леб.
ПРОИЗВОДИТЕЛ/ИЗВОЗНИК: EKIBIO, ZA LA BOISSONNETTE, F-07340 PEUGRES, ФРАНЦИЈА
ЕКСКЛУЗИВЕН УВОЗНИК: КС ГРОУП ДОО, УЛ. НАРОДЕН ФРОНТ БР. 3/3, ЛОК.2, 1000 СКОПЈЕ
Наш совет: Идеална состојка за подготовка на полесни колачи (пандишпан, мафини итн.) 1/3 скроб + 2/3 брашно. Можете да искомбинирате различни видови на скроб за да ги искористите нивните предности.
Складирање: Да се чува подалеку од извор на топлина и влажност.
компиров скроб*.
*од органско земјоделство
алергени: нема присуство на алергени.
хранливи вредности на 100 g:
енергија: 1391 kj/328 kcal
маснотии: < 0,5 g
јаглехидрати: 80 g
растителни влакна: < 0,5 g
протеини: < 0,5 g
сол: < 0,01 g
Само најавени корисници кои го купиле овој производ можат да остават рецензија.
Рецензии
Сеуште нема рецензии.