Органски безглутенски скроб од тапиока, со кој ќе ја намалите употребата на брашно при подготовка на пецива и леб.
Идеална состојка за подготовка на:
• Безглутенски леб кој е помек и полесен за сечење: 1/5 тапиока скроб + 4/5 брашно .
• Безглутенски меки колачи: 1/3 мешавина од скроб (вклучувајќи скроб од тапиока) + 2/3 брашно.
ПРОИЗВОДИТЕЛ/ИЗВОЗНИК: EKIBIO, ZA LA BOISSONNETTE, F-07340 PEUGRES, ФРАНЦИЈА
ЕКСКЛУЗИВЕН УВОЗНИК: КС ГРОУП ДОО, УЛ. НАРОДЕН ФРОНТ БР. 3/3, ЛОК.2, 1000 СКОПЈЕ
ЕКСКЛУЗИВЕН УВОЗНИК: КС ГРОУП ДОО, УЛ. НАРОДЕН ФРОНТ БР. 3/3, ЛОК.2, 1000 СКОПЈЕ
Рецензии
Сеуште нема рецензии.