Почитувани потрошувачи, ве известуваме дека од 10.05.2024 бесплатна достава следува за нарачки со износ поголем од 1500мкд. Ви благодариме за довербата! 💚

Нега за сончање

Филтри

Цена:

CALENDULA / КРЕМА ЗА ЛИЦЕ И ТЕЛО СО SPF30 - 100 МЛ. 400 МКД 800 МКД

Цена со 18% ДДВ.

  4.9 (8)
CALENDULA / КРЕМА ЗА ЛИЦЕ И ТЕЛО СО SPF50 - 100 МЛ. 410 МКД 820 МКД

Цена со 18% ДДВ.

  3.7 (20)
Најгоре