Почитувани потрошувачи, ве известуваме дека од 10.05.2024 бесплатна достава следува за нарачки со износ поголем од 1500мкд. Ви благодариме за довербата! 💚
04Dec

Како да изберете најбезбедна крема со СПФ фактор за вашето дете?

Во кремите со СПФ заштитен фактор миже да се крие коктел на хемикалии. Постојат два типа на креми со заштитен фактор. Едните содржат минерални/физички филтри а другите содржат хемиски филтри. Секогаш треба да избираме креми со минерални филтри. Зош.

Види повеќе
11Feb

ORGANIC VS NATURAL VS BIO

Од производи за убавина до храна и пијалоци, на производите се залепени етикети како „природно“, „органско“ и „био“.

Види повеќе
Најгоре