Почитувани потрошувачи, ве известуваме дека од 10.05.2024 бесплатна достава следува за нарачки со износ поголем од 1500мкд. Ви благодариме за довербата! 💚

Регистрација

Личните податоци се обработуваат согласно со закон, во доволна мера и на транспарентен начин се собираат за конкретни, јасни и легитимни цели и нема да се обработуваат на начин што не е во согласност со тие цели.

Личните податоци, прибрани при процесирање на online купување се задолжителни, за целите на подготвување и доставување на пратката, како и за изготвување на фактура за плаќање. Овие информации се строго доверливи. Доколку истите се нецелосно доставени, пратката автоматски ќе биде одбиена.

Само податоците потребни за достава на нарачките се собираат и чуваат. Секој клиент има пристап до овие податоци и во секое време може истите да ги измени или избрише. Собраните податоци не ги споделуваме со други деловни партнери, освен со нашиот соработник - Ин пошта и истите се користат исклучиво за целите на достава на пратките.

Веќе имате корисничка сметка на Bellina?

Најава


Најгоре