Известување: од 01.07.2024 новото работно време во продажните локации BELLINA-Капиштец и BELLINA-Настел, Тафталиџе ќе биде 09:00-21:00h Понеделник-Петок и 09:00-17:00h во Сабота

Платнени торби

Филтри

Цена:

ПЛАТНЕНА ТОРБА x 1 150 МКД

Цена со 18% ДДВ.

Најгоре