Почитувани потрошувачи, ве известуваме дека од 10.05.2024 бесплатна достава следува за нарачки со износ поголем од 1500мкд. Ви благодариме за довербата! 💚

Bellina Bio Shop
- ул. Народен Фронт бр. 3/3, Локал 2 (зад Цветен Пазар, населба Капиштец, Скопје)Bellina Bio Shop
- Скопје East Gate Mall (приземје, веднаш спроти Reserved)  • Bellina Bio Shop
    - бул 8-ми Септември бр.3 (зграда Настел, нас. Тафталиџе, Скопје)


  • Bellina продажен штанд
    - Тетово Палма Мол (приземје, веднаш пред маркетот Рамстор)

  • Најгоре