Почитувани потрошувачи, ве известуваме дека од 10.05.2024 бесплатна достава следува за нарачки со износ поголем од 1500мкд. Ви благодариме за довербата! 💚

Тотална Ликвидација!

Филтри

<h4 style="text-align: center;"></h4><h4 style="text-align: center;"><font color="#e76363"><b>РАСПРОДАЖБА НА ПРОИЗВОДИ КОИ ЌЕ СЕ ДЕЛИСТИРААТ</b></font></h4><font color="#e76363"><div style="text-align: center;"><b><br></b></div><div style="text-align: center;"><b><br></b></div></font><h6><div style="text-align: center;"><span style="color: rgb(0, 0, 0);">(Сите производи кои се наоѓаат во оваа категорија се на распродажба во сите продажни локации на BELLINA)</span></div><div style="text-align: center; font-size: 12px;"><font color="#000000"><br></font></div></h6>

Цена:

Најгоре